Op 27 en 28 september vertegenwoordigen Hans, Idagreet en Kitty de stichting Patient Partners tijdens de NVR Najaarsdagen Reumatologie in Papendal. De promotiematerialen (folders, pennen, evaluatie Erasmus) onze kleurrijke banner en de doorlopende videopresentatie van ons werk en onze e-learning zijn leuke blikvangers.

Uit de belangstelling blijkt dat ons werk voor reumatologen en opleiders zeker interessant is. Mede door de onvermoeibare inzet van Hans komen heel veel van zijn collega’s onze kant op voor informatie. We hebben het druk met alle vragen, die hopelijk gaan leiden tot meer locaties of uitbreiding van bestaande locaties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.