Uw reactie:

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht. Het e-mail adres wordt niet gepubliceerd en wordt alleen gebruikt voor een eventuele reactie op uw bericht. Het bericht is niet direct zichtbaar. We houden het recht om berichten te verwijderen of niet te publiceren.
7 berichten.
Sandra
Goed initiatief! Belangrijk om toekomstige (huis) artsen hier bekend mee te maken. Des te vroeger de symptomen herkent kunnen worden en serieus worden genomen des te beter… Jammer dat je je alleen kunt aanmelden als je in het westen/randstad woont…
Saxion
Mooi om eens een inkijk te krijgen in hoe jullie site er uit ziet en ook hoe de E- learning laag drempelig is opgezet. Ik ga mijn tweede jaar studenten fysiotherapie berichten om met de gekregen " link " van de mogelijkheid gebruik te maken zich goed voor te bereiden op de gast clinics die volgende week online verzorgd worden door Idagreet Humalda.
Karin Breukers
Is er ook zoiets voor jeugdreuma?
Tenny
Het wordt allemaal steeds professioneler. Zowel de site als de scholingen. Hulde. Echt een goede toevoeging aan (medisch) onderwijsland. Onbegrijpelijk dat dit niet op alle medische opleidingen verplicht wordt.
Manon
Zie er goed uit Kitty!!!
Monique
Wat is er toch weer een mooi werk verricht om deze site te maken. Heel veel succes verder met de stichting. Ik vond het een eer om patient partner te zijn.
Kitty
Welkom op onze vernieuwde site!